Huren nieuwe stijl in Eindhoven

Waarom zou je een permanente vergaderruimte in je eigen unit inrichten? Terwijl je op afroep en binnen handbereik een ruimte kunt huren binnen ons pandconcept in Eindhoven. Binnen het EPIC Business Centre huur je meer dan een vierkante meter alleen. Wij spreken liever van een kubieke meter boordevol kansen, uitdagingen en inspiratie in het bruisende EBC, inclusief groeimogelijkheden en eigentijdse faciliteiten. Wij denken graag met je mee.

Unit Oppervlakte Werkplekken Huurprijs Incl.
2.09 68m² ca. 5 tot 6 op aanvraag G/W Meer informatie
2.26/2.26a 136m² op aanvraag Meer informatie
1.23 20m² ca. 2 tot 3 op aanvraag Meer informatie
EPIC | Plug & Play

0 m2 - 20 m2

Plug & play

(0-20m2)


Een eigen plug & play unit binnen de dynamische omgeving van het EPIC Business Centre. Prima faciliteiten en doorgroei mogelijkheden al vanaf €275,- all-in per maand (ex. BTW).

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Informatie aanvraag
EPIC | Spaces

Gebruik Spaces

Epic | 3.0


Kleinere unit, maar meer uitgebreide faciliteiten? Dat is EPIC | 3.0. Huur een ruimte en maak, indien gewenst, gebruik van of EPIC | Spaces of een van de trainingsruimtes binnen het EBC. Zo houd je de vaste lasten laag en betaal je naar daadwerkelijk gebruik. Volledig naar eigen inzicht in te richten, waarbij wij je ontzorgen als het gaat om de verbouwing of aanpassingen. Zelfs instap klaar opgeleverd en dus compleet gemeubileerd, behoort tot de mogelijkheden!

Informatie aanvraag
Training Rooms

Training in stijl

Informatie Aanvraag

20 m2 - 50 m2

Informatie Aanvraag

50 m2 - 100 m2

Informatie Aanvraag

100+ m2